fredag den 3. april 2015

Salat med Andebryst, Croutoner og Grillet Squash




Ugens tema: Måltidssalater

Jeg er vild med andebryst, og selv om det kan være lidt julet, så spiser jeg det året rundt. Jeg spiser det oftest uden skind, da det holder kalorierne godt i skak. 

Salat med Andebryst, Croutoner og Grillet Squash til 2 personer


Ingredienser:

150 g. daggammelt brød, f.eks. ciabatta
1 squash
2 tsk. olie
250 g. cherrytomater
½ potte frisk oregano (eller persille)
2 andebryster
1 romainesalat

1 fed hvidløg
1 spsk. frugteddike (eller balsamico)
1 spsk. olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær squash i 1 cm tykke skiver og steg dem i olie til de er gyldne på begge sider. Lad dem køle på en tallerken.

2. Steg andebrysterne på en pande. Steg skindsiden før, da den afgiver fedtstof til stegningen. Lad dem køle på en tallerken.

3. Skær brødet i store tern og fordel på bagepapir på en bageplade. Sæt i ovnen ved 200 grader til de er godt gyldne. Lad dem køle af på pladen. 

4. Rør eddike, olie og presset hvidløg sammen. Krydr godt med salt og peber.

5. Fjern skind og fedt fra anden og skær i tynde skiver. 

6. Skær tomaterne i halve og bland med and, squash og oreganoblade. Vend dressingen i og lad det trække 15 min. 

7. Vend brødcroutoner i salaten og fordel på to tallerkener. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar