tirsdag den 7. august 2018

Sukkerfri Muslisnitter





Jeg fandt opskriften på disse muslisnitter på Easis' hjemmeside. Snitterne er sukkerfri, hvis du vælger sukkerfri chokolade og meget langt nede i sukkerindhold, hvis du vælger almindelig mørk chokolade med mindst 70 % kakao.






Sukkerfri Muslisnitter, 12 stk. 


Ingredienser:

100 g. Easis classic crunch musli
100 g. mørk chokolade
50 g. nødder og mandler
50 g. kokosmel
2 dl. kokosmælk light
evt. pålægschokolade til overtræk

Fremgangsmåde:

1. Kør musli, chokolade, nødder og kokosmel ret findelt i en foodprocessor eller ad nogle gange i en minihakker.

2. Rør kokosmælk i blandingen og pres den ned i en firkantet form beklædt med bagepapir i et 2-3 cm tykt lag.

3. Bag ca. 30 min ved 180 grader til overfladen er gylden.

4. Læg evt. pålægschokolade på den varme kage. Lad den køle af. 

5. Skær i 12 stykker og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar