mandag den 6. august 2018

Kartofler og Gulerødder med Salsa Verde og Stegte Tigerrejer




Salsa verde er en rigtig lækker dressing/sauce, som gør sig særligt godt med kartofler. Her er der tilsat gulerødder og retten serveres med tigerrejer. Tigerrejerne kan skiftes ud med ristede kikærter, og så er retten vegansk. 




Kartofler og Gulerødder med Salsa Verde og Stegte Tigerrejer til 2 personer


Ingredienser:

400 g. kartofler
400 g. gulerødder (skiver)

200 g. tigerrejer
½ tsk. løgpulver
½ tsk. hvidløgssalt
1 tsk. chilisauce

½ løg
1 drueagurk
30 g. kapers
1 spsk. hvidvinseddike
1½ spsk. olivenolie
1 potte dild (finthakket)
½ potte purløg (finthakket)
½ potte persille (finthakket)

Desuden: olie

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne 12 minutter i letsaltet vand. Tilsæt gulerødderne og kog yderligere 5 min.

2. Hæld vandet fra og afkøl.

3. Blend løg, drueagurk, kapers, eddike og olie i en minihakker. Rør krydderurterne i og tilsæt lidt vand, hvis konsistensen er for tyk.

4. Steg rejerne i lidt olie og krydr med chili, løgpulver og hvidløgssalt.

5. Skær kartoflerne i tern og vend dem med gulerødder og salsa. Server med rejerne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar