mandag den 4. november 2013

Indiske Wraps med Æg og Skinke




Denne frokostwrap er indisk krydret uden at være spicy. Den er derfor virkelig velegnet til madpakken - også ungernes. 

Indiske Wraps med Æg og Skinke til 2 personer


Ingredienser:

1 æg
1/4 æble
1 lille gulerod
1 spsk. persille
100 g. skinkestrimler
2 store tortillas - gerne fuldkorn
4 blade salat

½ dl. Cheasy Fraiche
½ spsk. Tandoorikrydderi
½ tsk. karry
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog ægget så det er hårdkogt. 

2. Hak ægget, skær æblet i tern, riv guleroden groft og bland det hele med skinken. 

3. Rør Cheasy Fraiche med Tandoorikrydderi, karry, salt og peber og vend det i fyldet.

4. Læg salatbladene på de to tortillas og fordel fyldet herover. Rul stramt sammen og server eller pak i husholdningsfilm.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar