tirsdag den 7. januar 2014

Pasta med Squash, Ærter og Ricotta


:

Denne lidt sommerlige vegetarpasta kan spises som den er, evt. med et stykke brød til, eller den kan serveres til f.eks. et stykke laks, et stykke kylling eller en omgang frikadeller. 

Pasta med Squash, Ærter og Ricotta til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta
1 squash
200 g. ærter
½ citron
½ håndfuld mynteblade
125 g. ricotta
1 tsk. olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen.

2. Skær squash i lange tynde stænger.

3. Kog squash og ærter med de sidste par minutter af pastaens kogetid og dræn godt.

4. Hæld pasta og grønsager tilbage i gryden og rør med citronsaft, citronskal, ricotta og hakket mynte. 

5. Smag til med salt og peber og fordel i to tallerkener. Dryp olivenolie over. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar