lørdag den 20. oktober 2012

Wrap med Ricotta og Røget Laks




En af mine favoritter på madpakken er en tortilla med noget lækkert fyld. Og her må jeg nok tilstå, at det er temmelig besværligt at fylde den med masser af sprøde grønsager. Ofte kan madpakken jo ikke spises med kniv og gaffel, og så ender fyldet gerne overalt rundt om spisepladsen. Derfor fylder jeg gerne tortilla'en lidt mere moderat og spiser grønsager ved siden af som tilbehør. Opskriften er til 4 tortillas, og de kan selvfølgelig laves på en gang til hele familien, men hvis du kun skal bruge 1 eller 2 ad gangen, så lav ricottacremen og gem den, laks og spinat i køleskabet, så du kan lave flere tortillas en af de næste dage. Husk at laks ikke egner sig til en madpakke der ikke kan komme på køl :)

Denne madpakke tortilla er fra Magasinet Mad!, og det er bestemt en ny favorit herhjemme :)

Wrap med Ricotta og Røget Laks til 4 madpakker


Ingredienser:

4 store hvedetortillas
1 bæger ricotta
revet skal af 1 citron
1 håndfuld basilikum, finthakket
salt og friskkværnet peber
100 g. frisk spinat
200 g. røget laks 

Fremgangsmåde:

1. Lun tortillaerne i ovnen og lad dem køle lidt.

2. Rør ricotta, citronskal, basilikum, salt og peber sammen. 

3. Skyl og tør spinaten. 

4. Smør tortilla'erne med ricottacreme, læg spinat over og læg laksen øverst.

5. Fold to af siderne 4-5 cm ind over fyldet og rul stramt på den anden led. Skær over på midten og server eller pak ind i husholdningsfilm. 






1 kommentar: