mandag den 18. februar 2013

Grøn Pastaret med Feta



Pastaretter er noget af det nemmeste at lave vegetariske, og denne variant bliver let vegansk ved blot at udskifte feta'en med en sojafriskost eller lignende.


Grøn Pastaret med Feta til 2 personer


Ingredienser:

120 g. pasta
1 løg
2 fed hvidløg
2 tsk. olie
2 porrer
120 g. ærter
80 g. feta eller sojaost
1 bdt. persille
20 g. ristede pinjekerner

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen.

2. Hak løg og hvidløg fint og steg det 3-4 min i olie i en gryde.

3. Skær porrerne i tynde ringer og steg dem med løgene ca. 10 min. 

4. Krydr med salt og peber, tilsæt ærterne og varm igennem.

5. Tilsæt hakket persille og smulret feta sammen med den afdryppede pasta, rør rundt og server med ristede pinjekerner.

ProPoints: 11 points per person


Ingen kommentarer:

Send en kommentar