tirsdag den 16. april 2013

Sandwich med Tunsalat



I de har lock-out dage er der rigelig tid til at lave en lidt mere spændende frokost, end hverdagen normalt byder på. I denne omgang blev det en sandwich med en lækker tunsalat. Sandwichen kan sagtens laves med uristet brød dagen i forvejen og medbringes som madpakke. 


Sandwich med Tunsalat til 2 personer


Ingredienser:

1 dåse tun i vand
2 tsk. kapers
3 spsk. mayonnaise light
1 tsk. sennep
Salt og peber
4 skiver groft sandwichbrød eller 2 grove boller
Grøn salat
½ rødløg i skiver

Fremgangsmåde:

1. Hæld væsken fra tunen og findel den med en gaffel.

2. Hak kapers groft og rør i tunen med mayonnaise, sennep, salt og peber.

3. Fordel salat på to skiver letristet sandwichbrød, fordel tunen herover, pynt med rødløg og læg de sidste skiver letristet brød øverst.

ProPoints: 9 points per person

Ingen kommentarer:

Send en kommentar