Jeg lavede denne salat til madpakke og weekendfrokost, men den har faktisk en række muligheder. Den kan også udgøre en fyldig tilbehørsalat, eller være et hovedmåltid i sig selv. Hvis dressingen ændres lidt er retten tilmed børnevenlig.
Kartoffelsalat med Æg, Bacon og Bønner til 2 personer til frokost
Ingredienser:
300 g. små kartofler
2 æg
100 g. grønne bønner
75 g. bacon
50 g. grønne oliven
50 g. babyspinat
1 dl. croutoner
Dressing:
½ fed hvidløg
2 tsk. olivenolie
1 tsk. æblecidereddike
½ tsk. sennep
1 tsk. kapers
Fremgangsmåde:
1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand, til de netop er møre.
2. Kog æggene hårdkogte ca. 8 min.
3. Blancher bønnerne i letsaltet vand ca. 5 min.
4. Steg bacon sprødt på en pande og læg det på køkkenrulle.
5. Rør presset hvidløg, olivenolie, eddike, sennep og kapers sammen og smag til med salt og peber.
6. Anret kartofler, spinat, bønner, oliven, bacon, æg og croutoner på to tallerkener og fordel dressingen herover.
ProPoints: 10 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar