onsdag den 29. maj 2013

Varm Kartoffelsalat med Grønne Bønner og Tomater




Denne kartoffelsalat er et rigtig godt alternativ til de kogte og ovnstegte kartofler, som vi alle får lidt for tit. Det er ikke mere besværligt, og så er grønsagerne tilmed også lavet. Retten er tænkt som tilbehør, så hvis man spiser den som hovedret bør den suppleres op.

Varm Kartoffelsalat med Grønne Bønner og Tomater til 2 personer


Ingredienser:

400 g. små nye kartofler
2 tsk. olie
2 tsk. smør
2 fed hvidløg
250 g. grønne bønner
1 tsk. paprika
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. salt
peber
250 g. cherrytomater
1 lille potte persille

Fremgangsmåde:

1. Varm olie og smør på en stor pande og steg kartoflerne sammen med de hele hvidløgsfed ved middel varme til de er møre. Det tager omkring 30 min. 

2. Blancher bønnerne 5 min i letsaltet vand. Skyld dem i koldt vand.

3. Bland paprika, spidskommen, koriander, salt og peber og hæld det over kartoflerne. Vend rundt og tilsæt bønner og halve tomater. Stegt 2-3 min.

4. Server med persilledrys.

ProPoints: 7 points per person




Ingen kommentarer:

Send en kommentar