fredag den 5. juli 2013

Wrap med Røget Laks og Mango

Ugens tema: Wraps til frokost






Denne wrap er fyldt med røget laks, mango, pinjekerner, parmesanost og rucola. En lækker blanding der synes både italiensk og asiatisk på en og samme tid, men den fede fisk og den søde mango går virkelig godt hånd i hånd. 


Wrap med Røget Laks og Mango til 2 personer


Ingredienser:

2 store fuldkornswraps 
50 g. røget laks
1 stor håndfuld rucola
30 g. parmesan i flager
20 g. pinjekerner
1/4 mango

Fremgangsmåde:

1. Rist pinjekernerne let på en pande og skær mangoen i små tern.

2. Læg laks på de to wraps. Fordel rucola, parmesan, pinjekerner og mango herover og rul stramt sammen.

3. Server med det samme eller pak i film til madpakken. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar