torsdag den 4. juli 2013

Wrap med Roastbeef, Peberrod og Friskost

Ugens tema: Wraps til frokost






Jeg holder meget af at putte roastbeef i mine wraps. Det giver en lækkert fyldig smag og smager af forkælelse, samtidig med at det ikke er synderlig usundt. I denne wrap komplementeres den milde roastbeef og friskost af skarpe forårsløg og revet peberrod. 

Wrap med Roastbeef, Peberrod og Friskost til 2 personer


Ingredienser:

2 store tortilla'er
2 spsk. friskost light
2 tsk. revet peberrod
salt og peber
2 forårsløg i skiver
1 håndfuld salat
1 pk. roastbeef i skiver ca. 70 g.

Fremgangsmåde:

1. Smør tortillaerne med friskost og drys med peberrod. Krydr med salt og peber.

2. Fordel salat og forårsløg på tortillaerne og læg roastbeef øverst.

3. Rul stramt sammen og server eller pak i film til madpakken. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar