onsdag den 3. juli 2013

Wrap med Skinke og Urtesalat

Ugens tema: Wraps til Frokost





Hvor gårdsdagens wrap var med pesto som dressing, så er denne med en dijonnaise. Grønsagerne minder om igår, men er blancherede og har derfor et andet bid. Som helhed er denne wrap derfor noget anderledes, selv om de umiddelbart kan syne lidt ens. Som nævnt igår bruger jeg altid fuldkornstortillas, men det er en smagssag, og du kan bruge de wraps, du synes er bedst.

Wrap med Skinke og Urtesalat til 2 personer


Ingredienser:

1 gulerod
½ porre
50 g. mayonnaise light
1 tsk. sennep
½ spsk. citronsaft
salt og peber
100 g. røget skinke
2 store fuldkornstortillas

Fremgangsmåde:

1. Skær gulerod og porre i fine strimler og blancher dem 2 min i kogende vand. Dræn vandet fra og afkøl med det samme i koldt vand. Dryp godt af.

2. Rør mayonnaise med sennep, citronsaft, salt og peber og rør grønsagerne heri.

3. Fordel skinken på de to wraps og fordel grønsagsmayonnaisen ovenpå.

4. Rul stramt sammen og skær i halve på tværs. Server eller pak i film til madpakken. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar