lørdag den 3. august 2013

Græsk Salat

Ugens tema: Frokostsalater





Dette er en helt traditionel græsk salat uden dikkedarer. Den kan spises både som tilbehør til f.eks. lammefrikadeller eller som her til frokost med et stykke godt brød. Jeg havde ½ avocado i køleskabet, der skulle spises, og den tilsatte jeg, og på den måde kan man tilsætte hvad man lige synes. Dog bliver salaten let mindre græsk af det. Men det vigtigste er vel at det smager godt :) Og i disse Stop Madspild tider er det jo vigtigt at få spist resterne. 


Græsk Salat til 2 personer


Ingredienser:

2 tomater
½ grøn peber
½ agurk
½ rødløg
1 avocado
12 sorte oliven
100 g. feta 3 %

1 spsk. olivenolie
1 spsk. rødvinseddike
salt og peber

120 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Skær tomaterne i smalle både, peberfrugten, agurken og avocadoen i tern og skær rødløget i smalle ringe. 

2. Anret grønsagerne med oliven og feta på to tallerkener.

3. Rør olie og eddike sammen og smag til med salt og peber. Hæld over salaten og server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar