mandag den 26. august 2013

Mexicobøf i Pitabrød




I dag består menuen af en lækker og meget nem pitaburger med en god spicy hakkebøf. Super nem hverdagsmad, der ikke smager af let mad. Opskriften er fra det nye nummer af Spis Bedre. Der er retten dog ikke mexicansk, men hele charmen er jo, at man kan gøre som man vil :D

Mexicobøf i Pitabrød

Ingredienser:

200 g. hakket oksekød 5 %
1/4 dl. hot salsa
½ æg
1 tsk. salt
2 tsk. oliemargarine

1 dl. Cheasy Fraiche
½ dl. hot salsa
1/4 tsk. sukker
1/4 tsk. salt

2 store fuldkornspitabrød
½ rødløg
50 g. feldsalat

Fremgangsmåde:

1. Bland hakket oksekød med salsa, æg og salt. Form til 2 flade bøffer. Steg dem nogle minutter på hver side i oliemargarine. 

2. Rør Cheasy Fraiche med salsa, sukker og salt. 

3. Fugt pitabrødene med vand og varm dem 4 min i ovnen. Fyld dem med dressing, salat, bøffer og rødløg i skiver. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar