lørdag den 16. november 2013

Cremet Pasta med Røget Laks og Champignon




Jeg er stor fan af lynhurtig mad, der smager af forkælelse, og denne pastaret er af den slags. 

Cremet Pasta med Røget Laks og Champignon til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta
2 tsk. olie
250 g. champignon
100 g. røget laks
2 spsk. hakket persille
1 dl. Cheasy Fraiche
1 tsk. mel
1 tsk. citronsaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand til den er færdig og dryp af.

2. Skær champignonerne i skiver og steg dem i olie ca. 8 min til de er gyldne. 

3. Rør mel i Cheasy Fraiche og rør det i champignonerne med laks i tern, persille og citronsaft. Smag til med salt og peber.

4. Vend pastaen i og server med en god skål salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar