mandag den 25. november 2013

Pastasalat med Puy Linser og Fetacreme




Linser er en lidt misforstået råvare her i Danmark, og det synes jeg er rigtig synd. Linser kan, hvis de bruges rigtigt, være virkeligt lækre, og de er super sunde oven i købet. Der er lidt firkantet to typer linser. De faste og de der koger ud. De faste er gode til salater og gryderetter, og de der koger ud er gode til især supper. Puy Linser er faste grønne linser, og virkelig gode at have til at fylde op i en salat. Mine er fra Helsebixen, men de kan købes i de fleste supermarkeder.

Pastasalat med Puy Linser og Fetacreme til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta
60 g. puy linser
2 tomater
4 tsk. olivenolie
1 fed hvidløg
½ tsk. akaciehonning
1 tsk. sambal oelek
salt og peber
½ dl. hakket basilikum
½ dl. hakket mynte

75 g. salattern 5 %
75. Cheasy Fraiche

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand. Kog linserne i letsaltet vand ca. 15 min. Hæld vandet fra begge og køl af i koldt vand.

2. Skær tomaterne i tern og put i en skål  med linserne. 

3. Rør olie sammen med presset hvidløg, honning og sambal oelek og smag til med salt og peber. Rør sammen med tomater, linser, krydderurter og pasta.

4. Mos salattern og rør sammen med Cheasy Fraiche. 

5. Server salaten i skåle med fetacreme på toppen. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar