I denne omgang er der desværre ikke et billede af den færdige burger. Bønnebøfferne blev lavet til et arrangement, hvor en person var vegetar og resten skulle have pulled pork burgers. Personen gik desværre hen og blev syg, så vi fik aldrig lavet en burger der kunne fotograferes. Jeg har dog smagt på bønnebøfferne, og de er virkelig lækre, og derfor får I også opskriften her.
Mexicansk Bønneburger til 2 personer
Ingredienser:
Bønnebøffer:
1 dåse kidneybønner
50 g. rasp
1 tsk. stødt chili
½ bdt. koriander
½ æg
2 spsk. salsa (jeg brugte medium)
2 spsk. olie
Limedressing:
3/4 dl. Cheasy Fraiche
1 tsk. limesaft
2 store fuldkornsburgerboller
Salsa
Salatblade
Avocado
Rødløg
Fremgangsmåde:
1. Skyld og dræn bønnerne og mos dem med en gaffel.
2. Rør sammen med rasp, chili, hakket koriander (gem 1/3 af bladene), æg og salsa.
3. Form 2 store flade bøffer og steg i olie 3-4 min på hver side.
4. Rør Cheasy fraiche med limesaft, resten af korianderbladene og smag til med salt og peber.
5. Varm bollerne og fyld dem med bønnebøffer, salsa, salat, avocado, rødløg og limedressing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar