Nogle gange skal det gå virkelig stærkt med aftensmaden, og så gør det ikke noget, at det ikke er det traditionelle varme måltid. Det må gerne ligne fastfood - så længe det er sundere og smager bedre.
Jeg fandt denne opskrift i det nyeste nummer af Magasinet Mad! og tænkte straks, at det måtte prøves. I får opskriften, som jeg lavede den.
Grillet Sandwich med Serrano og Mozzarella til 2 personer
Ingredienser:
2 sandwichboller a 75 gram
2 tomater
125 g. mozzarella
1 håndfuld basilikum
60 g. serranoskinke
salt og peber
1 romainesalat
4 tomater
½ rødløg
2 tsk. koldpresset olie
2 tsk. frugteddike (jeg brugte hindbær)
Fremgangsmåde:
1. Flæk bollerne og fyld dem med tomat i skiver, mozzarella i skiver, basilikumblade og serranoskinke. Krydr med salt og peber.
2. Varm en grillpande og steg bollerne ved middel varme i nogle minutter. Pas på de ikke brænder for meget på.
3. Snit romainsalat, skær tomater i tern og hak rødløget. Anret på to tallerkener og dryp med olie og eddike.
4. Server panini sammen med salaten på to tallerkener.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar