fredag den 31. januar 2014

Salat af Bagte Rødbeder og Feta



For efterhånden længe siden fandt jeg denne opskrift inde hos de søde piger på Plat de Jour, og den så bare så lækker ud, at jeg måtte gemme den. Og nu er den tilmed blevet prøvet af - med stor succes. Originalopskriften finder du her.

Salaten består af bagte rødbeder drysset med gode sager som feta, græskarkerner og persille. Simpelt og godt.

Salat af Bagte Rødbeder og Feta til 2 personer


Ingredienser:

400 g. rødbede
1 tsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
2 tsk. akaciehonning
salt og peber

20 g. græskarkerner
salt
40 g. salattern 5 %
½ håndfuld grofthakket persille

Fremgangsmåde:

1. Skræl rødbederne og skær dem i mundrette stykker.

2. Rør olie, citronsaft, honning, salt og peber sammen og vend rødbederne heri.

3. Læg rødbederne i et ildfast fad og bag dem 30-45 min ved 200 grader til de er møre. Lad dem køle lidt af.

4. Rist græskarkernerne med salt på en tør pande.

5. Drys græskarkerner, smuldret salattern og persille over rødbederne og server. 

1 kommentar:

  1. Fin blog, flotte billeder og rigtig spændende opskrifter: www.sunesha.nu

    SvarSlet