søndag den 27. maj 2018

Tarteletter med Flødestuvede Svampe




De fleste er glade for tarteletter, og mange sætter særlig pris på den traditionelle version med høns i asparges. Men der er mange andre muligheder for at lave spændende tarteletfyld, og i denne omgang endda uden kød. 

Tarteletter med Flødestuvede Svampe til 2 personer


Ingredienser:

500 g. svampe (i mindre stykker)
olie til stegning
1 løg (hakket)
2 fed hvidløg (hakket)
2 spsk. flydende margarine
1 spsk. hvedemel
2 dl. grønsagsbouillon
1½ dl. madlavningsfløde
1 potte persille (finthakket)
salt og peber

6 store tarteletter

Fremgangsmåde:

1. Steg svampene gyldne i olie. Steg videre nogle minutter til vandet løber fra og er fordampet. 

2. Varm margarinen op i en gryde og steg løg og hvidløg blødt nogle minutter. 

3. Tilsæt melet og derefter bouillon lidt efter lidt til en tyk sauce.

4. Tilsæt madlavningsfløde, varm igennem, krydr med salt og peber og rør persille og svampe i .

5. Hæld fyldet i lunede tarteletter og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar