lørdag den 26. maj 2018

Pita med Krydret Blomkål og Marineret Rødkål





Her er endnu en opskrift fra min veganske måltidskasse fra aarstiderne. Pitabrødene er fyldt med flere forskellige typer grøntsager, chili og koriander, og de smager virkelig godt. Normalt ville jeg kun spise 1 pitabrød, men da resten af måltidet består af grøntsager, er der plads næsten 2. Køb gerne pitabrød, der ikke er alt for store.


Pita med Krydret Blomkål og Marineret Rødkål til 2 personer


Ingredienser:

1 blomkål (finthakket)
2 spsk. asiatisk krydderiblanding
2 fed hvidløg (presset)
½ grøn chili (hakket)
2 løg (i tynde både)
½ rødkål (finthakket)
2 spsk. citronsaft
4 fuldkornspitabrød
½ grøn chili (i ringe)
1 bdt. koriander

Desuden: olivenolie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Vend blomkål med 1 spsk. olivenolie, krydderiblanding, hvidløg og chili og krydr med salt og peber. Fordel på bagepapir på en bageplade.

2. Vend løgene med lidt olivenolie, salt og peber og læg dem også på bagepladen.

3. Bag blomkål og løg 20-30 min ved 200 grader til blomkålen er gylden. Vend gerne rundt i blomkålen undervejs.

4. Vend rødkålen med 1 spsk. olivenolie, citronsaft, salt og peber og lad den trække lidt.

5. Lun pitabrødene og fyld dem med blomkål, rødkål, løg, chili og koriander.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar