Chop Suey med Kylling og Rejer til 2 personer
Ingredienser:
200 g. kyllingebryst
1 spsk. olie
2 spsk. østerssauce
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
1 bakke bønnespirer
100 g. champignon
1½ dl. hønsebouillon
½ spsk. maizena
100 g. store rejer, optøede
1 spsk. citronsaft
salt og peber
100 g. jasminris
Fremgangsmåde:
1. Kog risene 10 min i letsaltet vand, hæld vandet fra og lad dem stå under låg og trække mens du laver resten.
2. Skær kylling i strimler, hak hvidløg fint, skær peberfrugt i tynde strimler og forårsløg og champignon i tynde skiver.
3. Varm en wok godt op og hæld olien i. Lynsteg kylling til den netop er gennemstegt, læg op i en skål og rør sammen med østerssauce. Lad det stå.
4. Lynsteg hvidløg, forårsløg, peberfrugt, bønnespirer og champignon 2-3 min.
5. Tilsæt hønsebouillon og kog 2 min.
6. Rør maizena ud i lidt vand, hæld det i retten og kog 2 min.
7. Hæld kylling og østerssauce i retten og smag til med salt, peber og citronsaft.
8. Vend rejer i retten og server med ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar