fredag den 16. maj 2014

Rugbrød med Nye Kartofler, Rygeostcreme og Ramsløgpesto





Det er først rigtig sommer, når der kommer kartoffelmadder på frokostbordet. Det er en af de mere traditionelle stykker smørrebrød i Danmark og med god grund, for det smager jo fantastisk. Kartoflerne er endnu ikke danske, men de udenlandske af slagsen kan sagtens bruges.

Opskriften er inspireret af Claus Meyers Almanak.


Rugbrød med Nye Kartofler, Rygeostcreme og Ramsløgpesto til 2 personer


Ingredienser:

2 skiver rugbrød
200 g. kogte nye kartofler
2 tsk. ramsløgpesto (Svansø)
2 radiser
1/4 bakke karse
salt og peber

2 spsk. rygeost
½ dl. mælk
½ tsk. flydende honning
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Rør rygeost, mælk og honning sammen og smag til med salt og peber.

2. Smør pesto på rugbrødsskiverne og læg skiver af kartofler herover.

3. Fordel rygeostcremen på kartoflerne og pynt med karse, skiver af radise og et drys salt og peber.



1 kommentar: