tirsdag den 31. marts 2015

Salat med Kylling og Grapefrugt



Ugens tema: Måltidssalater

En rigtig sommerlig salat, der smag af varme og solskin, og den er rigtig fin at servere på terrassen en lun sommerdag. Grape kan godt være lidt bitter, men når hinderne skæres væk, som i denne opskrift, smager den mere hen ad appelsin.

Salat med Kylling og Grapefrugt til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingebryst
salt og peber
olie til stegning

2 hjertesalat
2 rød grape
1 stor avocado

1 tsk. sennep
2 tsk. flydende honning
2 tsk. frugteddike
2 tsk. olivenolie

200 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Krydr kyllingen med salt og peber og steg i olie. Lad det køle lidt af.

2. Snit hjertesalaten og fordel den på to tallerkener.

3. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen og dryp det ud over salaten. Drys med salt.

4. Skær avocado i både og fordel over salaten. Skær enderne af grapefrugterne og skær derefter al skræl og hvide hinder væk. Du kan nu skære fileterne ud med en skarp kniv. Halver dem på langs og fordel på salaterne. 

5. Skær kyllingen i tynde skiver og fordel på salaterne. Server med brød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar