torsdag den 21. maj 2015

Smuldrekage med Rabarber




Ugens tema: Rabarber

En lækker og super nem kage, når der kommer gæster. Kagen kan laves på forhånd og fryses ned. Eller rabarber og crumble kan laves og opbevares hver for sig i køleskabet. 

Smuldrekage med Rabarber til 6 personer


Ingredienser:

700 g. rabarber
4 spsk. rørsukker
3 spsk. revet ingefær

125 g. rørsukker
125 g. kokosmel
75 g. hvedemel
200 g. smør

1/4 liter piskefløde
1 tsk. vanillesukker

Fremgangsmåde:

1. Rens rabarber og skær i tynde skiver. Vend med rørsukker og ingefær og fordel dem i bunden af et ovnfast fad.

2. Smuldr smøret i rørsukker, kokosmel og hvedemel - gerne i en foodprocessor - og fordel over rabarberen. 

3. Bag 20-25 min ved 200 grader og lad den køle 15-30 min. 

4. Pisk fløde og vanillesukker til blødt skum og server til smuldrekagen. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar