Ugens tema: Rabarber
En lækker og super nem kage, når der kommer gæster. Kagen kan laves på forhånd og fryses ned. Eller rabarber og crumble kan laves og opbevares hver for sig i køleskabet.
Smuldrekage med Rabarber til 6 personer
Ingredienser:
700 g. rabarber
4 spsk. rørsukker
3 spsk. revet ingefær
125 g. rørsukker
125 g. kokosmel
75 g. hvedemel
200 g. smør
1/4 liter piskefløde
1 tsk. vanillesukker
Fremgangsmåde:
1. Rens rabarber og skær i tynde skiver. Vend med rørsukker og ingefær og fordel dem i bunden af et ovnfast fad.
2. Smuldr smøret i rørsukker, kokosmel og hvedemel - gerne i en foodprocessor - og fordel over rabarberen.
3. Bag 20-25 min ved 200 grader og lad den køle 15-30 min.
4. Pisk fløde og vanillesukker til blødt skum og server til smuldrekagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar