søndag den 13. september 2015

Torsk i Kokos med Blomme-Chili Salsa




En sund og let aftensmad med masser af smag og årstidens frugt. Blommerne kan nemt erstattes af mango, fersken og lignende.

Torsk i Kokos med Blomme-Chili Salsa til 2 personer


Ingredienser:

300 g. torskefilet
160 ml. kokosmælk
1 spsk. limesaft
2 tsk. fiskesauce

2 blommer
1 rød chili
1 forårsløg
1 spsk. hakket mynte
1 spsk. limesaft
1 tsk. fiskesauce

100 g. ris

Fremgangsmåde:

1. Del fisken i mindre stykker og læg den i et ovnfast fad. Rør kokosmælk, lime og fiskesauce sammen og hæld over fisken. Sæt den i ovnen ved 200 grader i 15 min.

2. Kog risene efter anvisningen på pakken.

3. Skær blommer i små tern og bland med finthakket chili, fintsnittet forårsløg, mynte, limesaft og fiskesauce.

4. Anret torsken ovenpå risene og fordel salsaen øverst.

1 kommentar:

  1. Hvor ser det bare godt ud :) Det er en rigtig god idé med blommer i retten. Der er så mange blommer lige nu, så det er lige med at få dem tænkt ind i madlavningen.

    SvarSlet