torsdag den 16. juni 2016

Karrykrydret Tofu Kedgeree




Kedgeree er en britisk fortolkning af en traditionelt indisk ret, og det smager fortrinligt. Hvis du ønsker en vegansk udgaver undlader du bare æggene. Retten er godt krydret, men du kan spare på chili og karry, hvis du ønsker en mildere udgave.

Karrykrydret Tofu Kedgeree til 2 personer


Ingredienser:

100 g. basmatiris
2 æg
1 spsk. olie
1 løg, finthakket
1 rød chili, finthakket
2 spsk. karry
2 knsp. cayennepeber
200 g. fast tofu i tern
4 forårsløg, det hvide finthakket, det grønne i ringe
1 potte persille, hakket

Fremgangsmåde:

1. Kog risene ti min og hæld vandet fra. Kog æggene til de er smilende.

2. Varm olien i en pande og steg løg, chili og det hvide fra forårsløgene i 5 min til det bliver blødt uden at tage farve.

3. Tilsæt karry og cayennepeber og steg 1-2 min.

4. Tilsæt risene med lidt vand og tofu. Varm igennem og krydr med salt og peber.

5. Rør forårsløg og persille i og fordel i to tallerkener. Læg kvarte æg øverst og server. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar