mandag den 20. februar 2017

Kylling med Peanutsauce og Ris




Man kan redde selv den mest regnfulde vintermandag med en omgang orientalsk peanutbutter. Denne ret er ren forkælelse, og selv om peanutbutter er kalorierigt, så husk på, at nødderne er fulde af sunde fedtstoffer.

Kylling med Peanutsauce og Ris til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingebryst i store stykker
1 fed hvidløg, hakket
½ rød chili, hakket
1 spsk. olie
1 tsk. stødt koriander
½ tsk. stødt spidskommen
1 tsk. farin

3/4 dl. crunchy peanutbutter
1 dl. kokosmælk
½ spsk. rød karrypasta
½ tsk. sambal oelek
1 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce

100 g. jasminris

Fremgangsmåde:

1. Rør hvidløg, chili, olie, stødt koriander, spidskommen og farin sammen. Vend kyllingen heri og lad den marinere 20 min.

2. Kog risene i letsaltet vand 8 min. Hæld vandet fra og lad risene trække under låg 10 min.

3. Bland peanutbutter, kokosmælk, karrypasta, sambal oelek, limesaft og fiskesauce i en lille gryde og varm det igennem ved svag varme.

4. Steg kyllingen på en varm pande til den netop er gennemstegt.

5. Server kyllingen med ris og peanutsauce og en stor skål salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar