Endnu et indlæg om jagten på den gode madpakke. Her en kold suppe lavet aftenen før og medbragt i en fin flaske eller plastbøtte.
Cremet Kold Grønsagssuppe til 2 personer
Ingredienser:
2 porrer, skiver
2 mellemstore kartofler, skrællet og i tern
1 lille løg, hakket
1 spsk. olie
4 dl. grønsagsbouillon
1½ dl. fløde 9%
1 lille bdt. koriander (eller persille), hakket
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Steg porrer, kartofler og løg kort i olie.
2. Tilsæt bouillon og bring i kog. Kog 20 min under låg. Køl helt af.
3. Læg koriander i suppen og blend den med en stavblender.
4. Rør fløde i og smag til med salt og peber. Hæld på 2 flasker eller tætsluttende bøtter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar