onsdag den 11. februar 2015

Italiensk Tomatsuppe med Tortellini og Basilikum




Ugens tema: Tortellini


Tortellini behøver slet ikke serveres som en traditionel pastaret. Her indgår den i en lynhurtig suppe, der minder meget om en minestrone. Suppen er et komplet og mættende måltid, og man behøver ikke yderligere tilbehør.

Tomatsuppe med Tortellini og Basilikum til 2 personer


Ingredienser:

2 tsk. olie
2 gulerødder
1 løg
½ liter grønsagsbouillon
½ dåse hakkede tomater eller passata
2 fed hvidløg
120 g. ærter 
120 g. edamamebønner
150 g. tortellini (valgfrit fyld)
1 håndfuld frisk basilikum
20 g. revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Varm olien i en gryde og steg finthakket løg og gulerødder i små tern ca. 5 min ved middel varme.

2. Tilsæt bouillon, hakkede tomater og finthakket hvidløg og kog under låg 5 min.

3. Tilsæt ærter og edamamebønner og kog videre 5 min. Smag til med salt og peber.

4. Tilsæt tortellini og kog et par minutter til den er mør. Rør basilikum i og server i dybe skåle drysset med parmesanost. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar