torsdag den 12. februar 2015

Tortellini med Cherrytomat og Persille




Ugens tema: Tortellini

Den her ret giver mad på bordet i løbet af ti minutter. Så bliver det simpelthen ikke nemmere, især ikke hvis du har lavet en ekstra stor skål salat dagen i forvejen. Og smagen er helt i top.

Tortellini med Cherrytomat og Persille til 2 personer


Ingredienser:

250 g. tortellini 
2 tsk. olie
250 g. cherrytomater
1 potte persille (eller 40 g. fra frost)
3 spsk. revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Kog tortellini i saltet vand 2-3 min og hæld vandet fra. Gem lidt af vandet.

2. Halver tomaterne og steg dem et par minutter i olie på en pande. 

3. Tilsæt pasta, hakket persille, 2/3 af parmesanosten og lidt kogevand. Lad det koge kort.

4. Smag til med salt og peber og server drysset med resten af parmesanosten. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar