fredag den 13. februar 2015

Tortellini med Broccoli og Valnødder




Ugens tema: Tortellini


Dette er den sidste ret i temaet Tortellini, og det er en lynhurtig middagsret med masser af smag. På mandag starter næste tema, som er gulerødder. Fokus vil være på gulerødder som frokost, middagsret og som tilbehør. 

Tortellini med Broccoli og Valnødder til 2 personer


Ingredienser:

150 g. tortellini
250 g. broccoli
3 fed hvidløg
50 g. valnødder
1 spsk. olie
salt og peber

20 g. revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Skær broccoli i små buketter og blancher dem 1-2 min i letsaltet vand. Hæld vandet fra.

2. Kog tortellini i saltet vand 2-3 min til de er møre. Hæld vandet fra.

3. Varm halvdelen af olien i en pande og steg finthakket hvidløg, hakkede valnødder og broccoli 4-5 min til hvidløget er gyldent.

4. Tilsæt tortellini og krydr med salt og peber. Vend resten af olien i og fordel i to tallerkener. Drys med parmesan. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar