Sund frokost kan sagtens smage rigtig godt og af forkælelse. Her er det bruschetta med masser af grøntsager og lidt parmesanost.
Bruchetta med Squashsalsa og Parmesan til 2 personer
Ingredienser:
150-200 g. groft surdejsbrød
½ spsk. olivenolie
1 lille squash, små tern
200 g. cherrytomater, små tern
1/4 rødløg, finthakket
saft af ½ lime
1 håndfuld koriander, hakket
1 håndfuld koriander, hakket
salt og peber
50 g. revet parmesan
Fremgangsmåde:
1. Rist brødet på brødristeren.
2. Bland squash, tomat og rødløg i en skål. Tilsæt limesaft og koriander og krydr med salt og peber.
3. Anret brødet på to tallerkener og dryp med olivenolie.
4. Fordel squashsalsaen på brødet og drys parmesan øverst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar