søndag den 11. juni 2017

Bruschetta med Squashsalsa og Parmesan



Sund frokost kan sagtens smage rigtig godt og af forkælelse. Her er det bruschetta med masser af grøntsager og lidt parmesanost. 


Bruchetta med Squashsalsa og Parmesan til 2 personer


Ingredienser:

150-200 g. groft surdejsbrød
½ spsk. olivenolie
1 lille squash, små tern
200 g. cherrytomater, små tern
1/4 rødløg, finthakket
saft af ½ lime
1 håndfuld koriander, hakket
salt og peber
50 g. revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Rist brødet på brødristeren.

2. Bland squash, tomat og rødløg i en skål. Tilsæt limesaft og koriander og krydr med salt og peber.

3. Anret brødet på to tallerkener og dryp med olivenolie.

4. Fordel squashsalsaen på brødet og drys parmesan øverst. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar