søndag den 4. juni 2017

Calzone med Spinat og Kylling





Jeg bagte disse calzones til madpakken. De er nemme lige at varme i arbejdspladsens mikroovn, og så er der lækker frokost.


Calzone med Spinat og Kylling, 6 stk.


Ingredienser:

50 g. gær
2½ dl. vand
½ tsk. sukker
1 tsk. salt
1 spsk. olie
ca. 400 g. hvedemel

300 g. frisk spinat, skyldet
200 g. hytteost
200 g. hakket kylling
30 g. revet parmesan
2 æg
2 spsk. mel
2 fed hvidløg, hakket

Fremgangsmåde:

1. Rør gæren ud i vand og tilsæt sukker, salt og olie.

2. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt godt. Lad dejen hæve tildækket 1 time.

3. Damp spinaten til den falder sammen og lad den køle lidt af. Pres vandet ud af den.

4. Bland spinat, hytteost, kylling, parmesan, æg, mel og hvidløg. Krydr med salt og peber.

5. Ælt dejen igennem og del den i 6 stykker, der rulles ud til store cirkler.

6. Fordel fyldet på de 6 cirkler og fold dem på midten. Tryk kanterne med en gaffel og prik lidt huller i toppen, så luften kan komme ud.

7. Bag 15-20 min ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar