En noget anderledes lasagne, der egner sig særlig godt til sommeren. Kolde lasagneplader med en creme af grøntsager, ricotta og pesto.
Lasagne uden ovn med Ricotta til 2 personer
Ingredienser:
150 g. friske lasagneplader
1 lille squash, groft revet
½ agurk, uden kerner og groftrevet
100 g. cherrytomater, halve
100 g. ærter
1 spsk. citronsaft
250 g. ricotta
2 spsk. pesto
salt og peber
½ håndfuld basilikumblade
Fremgangsmåde:
1. Skær lasagnepladerne i 4 lige store stykker og kog 3 min i letsaltet vand. Afkøl i koldt vand og dryp af.
2. Bland squash, agurk, ærter, citronsaft, ricotta og pesto og krydr med salt og peber.
3. Fordel fyldet og tomater i de 4 lasagneplader foldet på tværs og anret dem på to tallerkener.
4. Server drysset med basilikum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar