tirsdag den 1. august 2017

Sandwichbar




Nogle gange behøver frokost til gæsterne ikke være så kompliceret. Jeg har lavet tre sandwichsalater og smurt små hyggelige sandwiches, som er lige til at spise på altanen.

Sandwichbar til 4 personer


Ingredienser:

175 g. skinke (strimler, tern eller skiver)
1/2 løg
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. creme fraiche
1 lille bundt purløg, klippet
salt og peber

3 æg, hakkede
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. creme fraiche
1 tsk. karry
salt og peber

125 g. varmrøget ørred eller laks (eller 1 dåse tun, hvis du er på budget)
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. creme fraiche
1 lille bundt dild, klippet
salt og peber

12 skiver sandwichbrød, gerne fuldkorn

Fremgangsmåde:

1. Læg skinke, løg og mayonnaise i en minihakker og kør til en jævn masse. Rør creme fraiche og purløg i og smag til med salt og peber.

2. Rør hakket æg med mayonnaise, creme fraiche og karry og smag til med salt og peber.

3. Mos fisken grundigt med en gaffel, rør med mayonnaise, creme fraiche og dild og smag til med salt og peber.

4. Smør hver salat på to stykker brød i et tykt lag og læg de resterende stykker brød ovenpå. Skær hver sandwich i 4 trekanter og anret på et fad. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar