søndag den 10. september 2017

Citronmåne med Marcipan




En dejlig citronmåne med sød smag af marcipan og skarp syrlighed fra friske citroner.

Citronmåned med Marcipan, 8 stykker

Ingredienser:

150 g. smør
200 g. sukker
3 æg
150 g. marcipan, revet
200 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
revet skal af 1/2 citron
saft af 1 citron

300 g. flormelis
saft af 1 citron

Fremgangsmåde:

1. Smelt smørret og pisk det sammen med sukker. 

2. Pisk æggene i et ad gangen .

3. Vend marcipan, mel og bagepulver i med en dejskraber.

4. Rør citronskal og citronsaft i, hæld det i en smurt springform eller et ovnfast fad og bag ca. 30 min ved 175 grader.

5. Lad kagen køle i formen på en bagerist dækket med et viskestykke. 

6. Rør flormelis med citronsaft og evt. lidt vand til en tyk glasur. Smør glasuren på kagen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar