En dejlig citronmåne med sød smag af marcipan og skarp syrlighed fra friske citroner.
Citronmåned med Marcipan, 8 stykker
Ingredienser:
150 g. smør
200 g. sukker
3 æg
150 g. marcipan, revet
200 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
revet skal af 1/2 citron
saft af 1 citron
300 g. flormelis
saft af 1 citron
Fremgangsmåde:
1. Smelt smørret og pisk det sammen med sukker.
2. Pisk æggene i et ad gangen .
3. Vend marcipan, mel og bagepulver i med en dejskraber.
4. Rør citronskal og citronsaft i, hæld det i en smurt springform eller et ovnfast fad og bag ca. 30 min ved 175 grader.
5. Lad kagen køle i formen på en bagerist dækket med et viskestykke.
6. Rør flormelis med citronsaft og evt. lidt vand til en tyk glasur. Smør glasuren på kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar