lørdag den 16. september 2017

Pasta med Bagt Tomatsauce og Mozzarella




Pasta med tomatsauce er lækkert, og det er faktisk ikke super svært at lave sin egen virkelig velsmagende sauce af friske tomater.





Pasta med Bagt Tomatsauce og Mozzarella til 2 personer


Ingredienser:

600 g. tomater, halve
1 rødløg, både
4 fed hvidløg, pillede
olivenolie
salt og peber
1 tsk. sukker
1 tsk. rosmarin
1/2 spsk. balsamico
200 g. pasta
125 g. mozzarella, tern
1 håndfuld basilikum, hakket

Fremgangsmåde:

1. Læg tomaterne i et ovnfast fad med løg og hvidløg. Dryp olivenolie over og drys med salt, peber, sukker og rosmarin. 

2. Sæt i ovnen 1 time ved 175 grader.

3. Kog pastaen i letsaltet vand. Gem 1 dl. af kogevandet og hæld resten fra.

4. Hæld tomaterne med løg, saft osv. i en gryde og mos med et piskeris eller blend med en stavblender alt efter smag. 

5. Tilsæt pastavand til konsistensen er god og smag til med salt, peber, balsamico og evt. lidt mere sukker. 

6. Bland pastaen i saucen og anret i to skåle. Fordel mozzarella herover og drys med basilikum. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar