En vegansk suppe med kikærter, sprøde grøntsager og lækre, sprøde pitasnitter.
Klar Suppe med Kikærter og Grøntsager til 2 personer
Ingredienser:
8 dl. grønsagsbouillon
salt og peber
1/4 spidskål, groft snittet
2 store gulerødder, skiver
4 forårsløg, snitter
150 g. majs
1 ds. kikærter, drænet og skyllet (ca. 200 g.)
2 pitabrød
olie
salt og paprika
Fremgangsmåde:
1. Bring bouillon i kog og smag til med salt og peber.
2. Læg grøntsager og kikærter i bouillon og kog under låg 10 min.
3. Flæk pitabrødene og skær i strimler. Læg dem på en bageplade med bagepapir penslet med olivenolie. Pensl den anden side af strimlerne med olie og drys med salt og paprika.
4. Bag 6-8 min ved 200 grader luftvarme til de er helt sprøde.
5. Server suppen med pitasnitter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar