mandag den 22. januar 2018

Hellefisk og Fennikel med Klementin




Mandage er perfekte til den helt sunde omgang ovenpå weekenden. Her mager fisk, grøntsager og f.eks. ovnstegte kartofler.

Hellefisk og Fennikel med Klementin til 2 personer


Ingredienser:

2 stykker hellefisk (fås i Føtex på frost)
2 små fennikel, stokken fjernet og i både
1 rødløg, både
2 klementiner, revet skal og presset saft

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Steg rødløg og fennikel i olie 10-12 min til det er godt blødt. 

2. Tilsæt klementinskal og -saft og krydr med salt og peber. Varm godt igennem.

3. Læg fisken ovenpå grøntsagerne, læg låg på og sluk for varmen. Lad det trække 10 min.

4. Server fisk og grøntsager med f.eks. kartofler eller brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar