søndag den 21. januar 2018

Cæsarsalat med Kylling




Cæsarsalat er traditionelt meget simpel og indeholder kun romainesalat, croutoner, dressing og parmesanost. Jeg har udvidet grøntsagerne en del og tilføjet kylling. Jeg bruger en færdig cæsardressing fra supermarkedet.

Cæsarsalat med Kylling til 2 personer


Ingredienser:

1 lille romainesalat, snittet
200 g. cherrytomater, halve
½ agurk, tern
3 gulerødder, revne
150 g. flute, gerne fuldkorn
150 g. stegt kylling, skiver
cæsardressing

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær flute i skiver og vend dem i olie, salt og peber. Læg dem på bagepapir på en bageplade og bag dem ved 200 grader til de er sprøde og gyldne. 

2. Anret salaten på to tallerkener. Dryp dressing hen over. Anret kylling ovenpå og server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar