lørdag den 20. januar 2018

Pasta med Laks og Broccoli i Sennepssauce




En lynhurtig pastaret til hverdagen.

Pasta med Laks og Broccoli i Sennepssauce


Ingredienser:

120 g. pasta, gerne fuldkorn
1 broccoli, buketter
250 g. laks, tern
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. æbleeddike
2½ dl. madlavningsfløde
1 tsk. sennep
1 tsk. honning

Derudover: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand. Når der er 5 min af kogetiden tilbage tilsættes broccolibuketter.

2. Steg laksen i olie til er brunet udenpå og krydr med salt og peber. Hold laksen varm.

3. Steg løg og hvidløg i olie ved svag varme ca. 5 min.

4. Tilsæt eddike og varm 2-3 min.

5. Tilsæt fløde, sennep og honning, varm igennem og smag til med salt og peber.

6. Hæld vandet fra pasta og broccoli og lad det dryppe af. Vend saucen i og anret med laks. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar