mandag den 19. marts 2018

Pandekager med Tomat, Rucola og Mozzarella




Super sommerlige pandekager med søde tomater, skarp rucola og blød mozzarella. De kan spises både som frokost og aftensmad, og du kan naturligvis skifte ud i grøntsagerne, som du ønsker.

Pandekager med Tomat, Rucola og Mozzarella til 2 personer


Ingredienser:

125 g. mel
1 æg
1 spsk. olivenolie
1 knsp. salt
2 dl. mælk
olie til stegning

250 g. cherrytomater, kvarte
100 g. rucola, skyllet
125 g. mozzarella, skiver
1 håndfuld basilikum
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Pisk mel, æg, olivenolie, salt og mælk sammen. Steg 4-6 tynde pandekager i olie.

2. Fyld pandekagerne med tomater, rucola, mozzarella og basilikum og krydr med salt og peber.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar