mandag den 30. april 2018

Forårspasta med Laks




Dejlig pasta med laks og årstiderne lækreste råvarer. Og så tager det kun 20 min.

Forårspasta med Laks til 2 personer


Ingredienser:

150 g. pasta, gerne fuldkorn
2 stykker laks
300 g. asparges, snitter
2½ dl. madlavningsfløde
1 håndfuld citronmelisse, hakket

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand.

2. Steg laksen på alle sider i olie til den netop er gennemstegt. Krydr med salt og peber.

3. Varm fløden i en lille gryde og kog asparges heri 2 min.

4. Tilsæt det meste af citronmelissen og krydr med salt og peber.

5. Hæld vandet fra pastaen og dryp lidt af. Rør i aspargesfløden. 

6. Anret pastaretten i to skåle og fordel laks i flager ovenpå. Drys resten af citronmelissen øverst. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar