Italienske Koteletter med Pasta til 3 personer
Ingredienser:
3 svinekoteletter
1 mozzarellaost
6 skiver parmaskinke eller lignende
1 spsk. tørret oregano
250 g. pasta
4 dl. pastasauce på glas (eller hjemmelavet)
½ bdt. basilikum
50 g. parmesanost
Fremgangsmåde:
1. Skær en lomme i hver kotelet og læg en skive mozzarella derind. Drys 1 tsk. oregano i hver.
2. Krydr koteletterne med salt og peber og vikl to skiver parmaskinke om hver. Luk koteletterne ved at stikke to grillspyd gennem hver.
3. Steg eller grill koteletterne 3 minutter på hver side.
4. Kog pastaen og varm tomatsaucen. Vend pastaen i saucen.
5. Server koteletterne med pasta i tomat, revet parmesan og fintsnittet basilikum. Jeg serverede desuden en skål salat til retten.
Koteletterne inden stegning |
Basilikum og parmesanost |
Pasta vendt i tomatsauce (jeg brugte Bon Appetit tomatsauce med chili) |
De stegte og temmeligt ufotogene koteletter |
Mums, hvor ser det godt ud :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe