Rejetoast med sesam - tapasret til 2
Ingredienser:
100 g. rejer
1 spsk. sojasauce
1 spsk. mel
1 æggehvide
2 skiver lyst brød
50 g. ristede sesamfrø
olie til stegning
Sød chilisauce til at dyppe i
Fremgangsmåde:
1. Put rejer, sojasauce og mel i en blender eller foodprocessor og kør det jævnt.
2. Pisk æggehviden stiv og vend i rejemassen.
3. Skær hver skive brød i fire og fordel rejemassen på de otte stykker brød.
4. Dyp rejedelen af hver skive brød i de ristede sesamfrø.
5. Varm olien op i en lille pande eller gryde. Der skal være ca. 1½ cm. olie. Dybsteg først rejesiden og derefter brød siden til det er gyldent.
6. Server med chilisauce.
Her er et billede af hele tapasbordet. De andre opskrifter får i en anden gang ;)
Igår var jeg hjemme hos mine svigerforældre, da de gerne ville fejre at jeg havde været oppe og forsvare min bachelor, og jeg fik en super flot buket blomster, og den skal I da også lige se :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar