Mini Indbagt Kylling, ca. 20 stk.
Ingredienser:
300 g. kyllingebryst
1 fed hvidløg
50 g. bacon
½ dl. soltørrede tomater
En lille håndfuld frisk basilikum
250 g. butterdej (en rulle frisk)
1 æggeblomme
25 g. sesamfrø
Fremgangsmåde:
1. Put kylling og hvidløg i en blender og blendt til en ensartet masse. 2. Tilsæt bacon i tern/mindre stykker, afdryppet soltørret tomat og basilikum og blendt kortvarrigt.
3. Krydr godt med salt og peber.
4. Del butterdejen i to på langs fordel kyllingen langs midten (stadig på langs) af hvert stykke butterdej. Fold butterdejen om kyllingen, så der bliver to lange ruller.
5. Skær i 3 cm tykke skiver, fordel på en bageplade med bagepapir, pensl med æg og drys med sesam.
6. Bag 20 min ved 200 grader til rullerne er gyldne. Server som en snack eller en tapasret.
Ej hold nu op. Det ser fandme godt ud!
SvarSletJeg gætter mig til at det ikke er jordens sundeste ret? Tror jeg bliver nødt til at prøve denne her opskrift på en snydedag.
Tak for en god blog.
Håber du vil kigge forbi.
Hej Astrid
SvarSletDejen er ikke helt sund nej, men fyldet er jo sådan set ganske ok, så de kan måske laves med en pizzabund, hvis du ønsker dem sundere, og ellers en snydedag ja :)
Jeg tagger tingene som "sund" hvis de er det. Resten må være snydemad :)
Skal det være råt kyllinge bryst, når man kommer det i blenderen?
SvarSletHej Anonym. Det skal det ja :)
SvarSletHilsen,
Tina
Hej Tina, d.v.s alle ingredienser skal være rå.....
SvarSletJeg vil lave din ret, da jeg skal være sammen nogle gode venner( i alt 8 stk), hvor de andre også medbringer en ret.
Tror du det er nok med en portion.... mvh Lene
Hej Lene
SletAlle ingredienser er rå, ja. De tilberedes i ovnen. Jeg ville nok lave to portioner til 8 mennesker. Det kan være der bliver en rest men den kan fryses. Kyllingerullerne er ikke ret store, og min erfaring er, at de er ret populære på et tag selv bord.
Hilsen,
Tina