Tortellini med mascarpone og bacon til 3 personer
Ingredienser:
500 g. frisk tortellini
100 g. bacon i tern
1 1/4 dl. hønsebouillon
185 g. mascarpone
80 g. finthakkede tørrede tomater (jeg lod dem dryppe af på køkkenrulle, så olien ikke kom med)
2 spsk. fintstrimlet frisk basilikum
1 tsk. salt og ½ tsk. friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
1. Steg bacon sprød på en stor dyb pande.
2. Tilsæt bouillon, mascarpone og soltørrede tomater og kog ved svag varme ca. 5 min til saucen er jævn og tyknet. Smag til med salt og peber.
3. Kog pastaen til den er netop mør og dryp af i et dørslag.
4. Hæld pastaen tilbage i gryden med sauce og basilikum, rør rundt og server med en skål salat.
ser rigtig lækkert ud ;-)
SvarSletSmager helt fantastisk ��
SvarSletDet lyder rigtig godt!! :) Det går aldrig helt galt med mascarpone og bacon.
Slet