Cornish Fish Pie til 2 personer
Ingredienser:
2 store bagekartofler
60 g. oliemargarine
375 ml. mælk
300 g. hvid fisk
1 laurbærblad
100 g. rejer2 hårdkogte æg
1 spsk. mel
1 bundt persille
Fremgangsmåde:
1. Skræl kartoflerne, skær dem i store tern og kog dem uden salt til de er meget møre.
2. Hæld 3 dl. mælk i en dyb pande og bring i kog. Tilsæt fisken og laurbærbladet og småkog 6-8 min.
3. Tag fisken op og del den i mindre stykker i et ildfast fad. Læg rejer og kvarte æg over.
4. Varm halvdelen af margarinen, rør melet ud heri og tilsæt 1½ dl. af mælken gradvist. Kog op og igennem. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.
5. Hæld saucen over fisken og dæk fadet med folie.
6. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med resten af margarinen og mælken. Smag til med salt.
7. Hæld kartoffelmosen i et andet fad og sæt begge fade i ovnen ved 200 grader i 30 min.
8. Server med en skål salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar